Εργοστασιο Γρεβενα : Τρεις άνδρες, 46, 36 και 33 ετών, είναι τα θύματα του δυστυχήματος στα γρεβενά, μετά από την ισχυρή έκρηξη στο εργοστάσιο της ελτεκ.

Από την ισχυρή έκρηξη το εργοστάσιο ισοπεδώθηκε, ενώ σε αρκετή απόσταση. Η εταιρεία ελτεκ με ανακοίνωσή της επιβεβαιώνει τον θάνατο τριών εργαζομένων, που βρίσκονταν στο εργοστάσιο στα γρεβενά, κατά τη διάρκεια . Η ισχυρή έκρηξη στο εργοστάσιο εκρηκτικών υλών στην περιοχή ιτέας γρεβενών που ανήκει στην εταιρία ελτεκ σημειώθηκε στις 8.15. Τρεις άνδρες, 46, 36 και 33 ετών, είναι τα θύματα του δυστυχήματος στα γρεβενά, μετά από την ισχυρή έκρηξη στο εργοστάσιο της ελτεκ. Πρόκειται για τον 46χρονο χαράλαμπο κικίδη από τον πολύμυλο κοζάνης, τον 33χρονο ζήση αποστολίδη από τα γρεβενά και τον 36χρονο κώστα .

Εντοπίστηκαν νεκροί οι τρεις αγνοούμενοι λίγες ώρες μετά την έκρηξη που σημειώθηκε σε εργοστάσιο στην περιοχή της ιτέας γρεβενών. Kvzbmnhdn9y8wm
Kvzbmnhdn9y8wm from opentv-static.siliconweb.com
Έναν 33χρονο από τα γρεβενά και έναν 36χρονο με καταγωγή από το . Η εταιρεία ελτεκ με νεότερη ανακοίνωσή της επιβεβαίωσε τον θάνατο τριών εργαζομένων, που βρίσκονταν στο εργοστάσιο στα γρεβενά, κατά τη διάρκεια . Τρεις άνδρες, 46, 36 και 33 ετών, είναι τα θύματα του δυστυχήματος στα γρεβενά, μετά από την ισχυρή έκρηξη στο εργοστάσιο της ελτεκ. Νεκροί θεωρούνται από τις αρχές οι τρεις εργαζόμενοι στο εργοστάσιο της ελτεκ με εκρηκτικές ύλες, στην ιτέα γρεβενών. Η ισχυρή έκρηξη στο εργοστάσιο εκρηκτικών υλών στην περιοχή ιτέας γρεβενών που ανήκει στην εταιρία ελτεκ σημειώθηκε στις 8.15. Εντοπίστηκαν νεκροί οι τρεις αγνοούμενοι λίγες ώρες μετά την έκρηξη που σημειώθηκε σε εργοστάσιο στην περιοχή της ιτέας γρεβενών. Πρόκειται για τον 46χρονο χαράλαμπο κικίδη από τον πολύμυλο κοζάνης, τον 33χρονο ζήση αποστολίδη από τα γρεβενά και τον 36χρονο κώστα . Τον θάνατο τριών εργαζομένων από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε στις 8.15 το πρωί στο εργοστάσιο παρασκευής εκρηκτικών υλών στην ιτέα γρεβενών .

Πρόκειται για τον 46χρονο χαράλαμπο κικίδη από τον πολύμυλο κοζάνης, τον 33χρονο ζήση αποστολίδη από τα γρεβενά και τον 36χρονο κώστα .

Από την ισχυρή έκρηξη το εργοστάσιο ισοπεδώθηκε, ενώ σε αρκετή απόσταση. Η εταιρεία ελτεκ με νεότερη ανακοίνωσή της επιβεβαίωσε τον θάνατο τριών εργαζομένων, που βρίσκονταν στο εργοστάσιο στα γρεβενά, κατά τη διάρκεια . Η εταιρεία ελτεκ με ανακοίνωσή της επιβεβαιώνει τον θάνατο τριών εργαζομένων, που βρίσκονταν στο εργοστάσιο στα γρεβενά, κατά τη διάρκεια . «είμαστε στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση να επιβεβαιώσουμε το θάνατο τριών εργαζομένων, που βρίσκονταν στο εργοστάσιό μας στα γρεβενά, . Τρεις άνδρες, 46, 36 και 33 ετών, είναι τα θύματα του δυστυχήματος στα γρεβενά, μετά από την ισχυρή έκρηξη στο εργοστάσιο της ελτεκ. Τον θάνατο τριών εργαζομένων από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε στις 8.15 το πρωί στο εργοστάσιο παρασκευής εκρηκτικών υλών στην ιτέα γρεβενών . Εντοπίστηκαν νεκροί οι τρεις αγνοούμενοι λίγες ώρες μετά την έκρηξη που σημειώθηκε σε εργοστάσιο στην περιοχή της ιτέας γρεβενών. Πρόκειται για τον 46χρονο χαράλαμπο κικίδη από τον πολύμυλο κοζάνης, τον 33χρονο ζήση αποστολίδη από τα γρεβενά και τον 36χρονο κώστα . Έναν 33χρονο από τα γρεβενά και έναν 36χρονο με καταγωγή από το . Η ισχυρή έκρηξη στο εργοστάσιο εκρηκτικών υλών στην περιοχή ιτέας γρεβενών που ανήκει στην εταιρία ελτεκ σημειώθηκε στις 8.15. Νεκροί θεωρούνται από τις αρχές οι τρεις εργαζόμενοι στο εργοστάσιο της ελτεκ με εκρηκτικές ύλες, στην ιτέα γρεβενών.

Η ισχυρή έκρηξη στο εργοστάσιο εκρηκτικών υλών στην περιοχή ιτέας γρεβενών που ανήκει στην εταιρία ελτεκ σημειώθηκε στις 8.15. «είμαστε στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση να επιβεβαιώσουμε το θάνατο τριών εργαζομένων, που βρίσκονταν στο εργοστάσιό μας στα γρεβενά, . Η εταιρεία ελτεκ με ανακοίνωσή της επιβεβαιώνει τον θάνατο τριών εργαζομένων, που βρίσκονταν στο εργοστάσιο στα γρεβενά, κατά τη διάρκεια . Τον θάνατο τριών εργαζομένων από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε στις 8.15 το πρωί στο εργοστάσιο παρασκευής εκρηκτικών υλών στην ιτέα γρεβενών . Πρόκειται για τον 46χρονο χαράλαμπο κικίδη από τον πολύμυλο κοζάνης, τον 33χρονο ζήση αποστολίδη από τα γρεβενά και τον 36χρονο κώστα .

Η εταιρεία ελτεκ με ανακοίνωσή της επιβεβαιώνει τον θάνατο τριών εργαζομένων, που βρίσκονταν στο εργοστάσιο στα γρεβενά, κατά τη διάρκεια . La8dsw Nm Xlm
La8dsw Nm Xlm from img.huffingtonpost.com
Νεκροί θεωρούνται από τις αρχές οι τρεις εργαζόμενοι στο εργοστάσιο της ελτεκ με εκρηκτικές ύλες, στην ιτέα γρεβενών. Η εταιρεία ελτεκ με νεότερη ανακοίνωσή της επιβεβαίωσε τον θάνατο τριών εργαζομένων, που βρίσκονταν στο εργοστάσιο στα γρεβενά, κατά τη διάρκεια . Η εταιρεία ελτεκ με ανακοίνωσή της επιβεβαιώνει τον θάνατο τριών εργαζομένων, που βρίσκονταν στο εργοστάσιο στα γρεβενά, κατά τη διάρκεια . Εντοπίστηκαν νεκροί οι τρεις αγνοούμενοι λίγες ώρες μετά την έκρηξη που σημειώθηκε σε εργοστάσιο στην περιοχή της ιτέας γρεβενών. Τον θάνατο τριών εργαζομένων από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε στις 8.15 το πρωί στο εργοστάσιο παρασκευής εκρηκτικών υλών στην ιτέα γρεβενών . Πρόκειται για τον 46χρονο χαράλαμπο κικίδη από τον πολύμυλο κοζάνης, τον 33χρονο ζήση αποστολίδη από τα γρεβενά και τον 36χρονο κώστα . Τρεις άνδρες, 46, 36 και 33 ετών, είναι τα θύματα του δυστυχήματος στα γρεβενά, μετά από την ισχυρή έκρηξη στο εργοστάσιο της ελτεκ. Έναν 33χρονο από τα γρεβενά και έναν 36χρονο με καταγωγή από το .

Τον θάνατο τριών εργαζομένων από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε στις 8.15 το πρωί στο εργοστάσιο παρασκευής εκρηκτικών υλών στην ιτέα γρεβενών .

Εντοπίστηκαν νεκροί οι τρεις αγνοούμενοι λίγες ώρες μετά την έκρηξη που σημειώθηκε σε εργοστάσιο στην περιοχή της ιτέας γρεβενών. «είμαστε στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση να επιβεβαιώσουμε το θάνατο τριών εργαζομένων, που βρίσκονταν στο εργοστάσιό μας στα γρεβενά, . Νεκροί θεωρούνται από τις αρχές οι τρεις εργαζόμενοι στο εργοστάσιο της ελτεκ με εκρηκτικές ύλες, στην ιτέα γρεβενών. Η εταιρεία ελτεκ με νεότερη ανακοίνωσή της επιβεβαίωσε τον θάνατο τριών εργαζομένων, που βρίσκονταν στο εργοστάσιο στα γρεβενά, κατά τη διάρκεια . Πρόκειται για τον 46χρονο χαράλαμπο κικίδη από τον πολύμυλο κοζάνης, τον 33χρονο ζήση αποστολίδη από τα γρεβενά και τον 36χρονο κώστα . Η ισχυρή έκρηξη στο εργοστάσιο εκρηκτικών υλών στην περιοχή ιτέας γρεβενών που ανήκει στην εταιρία ελτεκ σημειώθηκε στις 8.15. Από την ισχυρή έκρηξη το εργοστάσιο ισοπεδώθηκε, ενώ σε αρκετή απόσταση. Τρεις άνδρες, 46, 36 και 33 ετών, είναι τα θύματα του δυστυχήματος στα γρεβενά, μετά από την ισχυρή έκρηξη στο εργοστάσιο της ελτεκ. Τον θάνατο τριών εργαζομένων από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε στις 8.15 το πρωί στο εργοστάσιο παρασκευής εκρηκτικών υλών στην ιτέα γρεβενών . Έναν 33χρονο από τα γρεβενά και έναν 36χρονο με καταγωγή από το . Η εταιρεία ελτεκ με ανακοίνωσή της επιβεβαιώνει τον θάνατο τριών εργαζομένων, που βρίσκονταν στο εργοστάσιο στα γρεβενά, κατά τη διάρκεια .

Η ισχυρή έκρηξη στο εργοστάσιο εκρηκτικών υλών στην περιοχή ιτέας γρεβενών που ανήκει στην εταιρία ελτεκ σημειώθηκε στις 8.15. Εντοπίστηκαν νεκροί οι τρεις αγνοούμενοι λίγες ώρες μετά την έκρηξη που σημειώθηκε σε εργοστάσιο στην περιοχή της ιτέας γρεβενών. Νεκροί θεωρούνται από τις αρχές οι τρεις εργαζόμενοι στο εργοστάσιο της ελτεκ με εκρηκτικές ύλες, στην ιτέα γρεβενών. Από την ισχυρή έκρηξη το εργοστάσιο ισοπεδώθηκε, ενώ σε αρκετή απόσταση. «είμαστε στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση να επιβεβαιώσουμε το θάνατο τριών εργαζομένων, που βρίσκονταν στο εργοστάσιό μας στα γρεβενά, .

Έναν 33χρονο από τα γρεβενά και έναν 36χρονο με καταγωγή από το . N7wpiyr0nbwo M
N7wpiyr0nbwo M from www.newsit.gr
Τρεις άνδρες, 46, 36 και 33 ετών, είναι τα θύματα του δυστυχήματος στα γρεβενά, μετά από την ισχυρή έκρηξη στο εργοστάσιο της ελτεκ. «είμαστε στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση να επιβεβαιώσουμε το θάνατο τριών εργαζομένων, που βρίσκονταν στο εργοστάσιό μας στα γρεβενά, . Η εταιρεία ελτεκ με ανακοίνωσή της επιβεβαιώνει τον θάνατο τριών εργαζομένων, που βρίσκονταν στο εργοστάσιο στα γρεβενά, κατά τη διάρκεια . Η ισχυρή έκρηξη στο εργοστάσιο εκρηκτικών υλών στην περιοχή ιτέας γρεβενών που ανήκει στην εταιρία ελτεκ σημειώθηκε στις 8.15. Από την ισχυρή έκρηξη το εργοστάσιο ισοπεδώθηκε, ενώ σε αρκετή απόσταση. Νεκροί θεωρούνται από τις αρχές οι τρεις εργαζόμενοι στο εργοστάσιο της ελτεκ με εκρηκτικές ύλες, στην ιτέα γρεβενών. Έναν 33χρονο από τα γρεβενά και έναν 36χρονο με καταγωγή από το . Εντοπίστηκαν νεκροί οι τρεις αγνοούμενοι λίγες ώρες μετά την έκρηξη που σημειώθηκε σε εργοστάσιο στην περιοχή της ιτέας γρεβενών.

Έναν 33χρονο από τα γρεβενά και έναν 36χρονο με καταγωγή από το .

Η ισχυρή έκρηξη στο εργοστάσιο εκρηκτικών υλών στην περιοχή ιτέας γρεβενών που ανήκει στην εταιρία ελτεκ σημειώθηκε στις 8.15. Εντοπίστηκαν νεκροί οι τρεις αγνοούμενοι λίγες ώρες μετά την έκρηξη που σημειώθηκε σε εργοστάσιο στην περιοχή της ιτέας γρεβενών. Τον θάνατο τριών εργαζομένων από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε στις 8.15 το πρωί στο εργοστάσιο παρασκευής εκρηκτικών υλών στην ιτέα γρεβενών . Νεκροί θεωρούνται από τις αρχές οι τρεις εργαζόμενοι στο εργοστάσιο της ελτεκ με εκρηκτικές ύλες, στην ιτέα γρεβενών. Πρόκειται για τον 46χρονο χαράλαμπο κικίδη από τον πολύμυλο κοζάνης, τον 33χρονο ζήση αποστολίδη από τα γρεβενά και τον 36χρονο κώστα . «είμαστε στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση να επιβεβαιώσουμε το θάνατο τριών εργαζομένων, που βρίσκονταν στο εργοστάσιό μας στα γρεβενά, . Τρεις άνδρες, 46, 36 και 33 ετών, είναι τα θύματα του δυστυχήματος στα γρεβενά, μετά από την ισχυρή έκρηξη στο εργοστάσιο της ελτεκ. Η εταιρεία ελτεκ με νεότερη ανακοίνωσή της επιβεβαίωσε τον θάνατο τριών εργαζομένων, που βρίσκονταν στο εργοστάσιο στα γρεβενά, κατά τη διάρκεια . Έναν 33χρονο από τα γρεβενά και έναν 36χρονο με καταγωγή από το . Από την ισχυρή έκρηξη το εργοστάσιο ισοπεδώθηκε, ενώ σε αρκετή απόσταση. Η εταιρεία ελτεκ με ανακοίνωσή της επιβεβαιώνει τον θάνατο τριών εργαζομένων, που βρίσκονταν στο εργοστάσιο στα γρεβενά, κατά τη διάρκεια .

Εργοστασιο Γρεβενα : Τρεις άνδρες, 46, 36 και 33 ετών, είναι τα θύματα του δυστυχήματος στα γρεβενά, μετά από την ισχυρή έκρηξη στο εργοστάσιο της ελτεκ.. Νεκροί θεωρούνται από τις αρχές οι τρεις εργαζόμενοι στο εργοστάσιο της ελτεκ με εκρηκτικές ύλες, στην ιτέα γρεβενών. Η εταιρεία ελτεκ με νεότερη ανακοίνωσή της επιβεβαίωσε τον θάνατο τριών εργαζομένων, που βρίσκονταν στο εργοστάσιο στα γρεβενά, κατά τη διάρκεια . Η ισχυρή έκρηξη στο εργοστάσιο εκρηκτικών υλών στην περιοχή ιτέας γρεβενών που ανήκει στην εταιρία ελτεκ σημειώθηκε στις 8.15. Από την ισχυρή έκρηξη το εργοστάσιο ισοπεδώθηκε, ενώ σε αρκετή απόσταση. Τον θάνατο τριών εργαζομένων από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε στις 8.15 το πρωί στο εργοστάσιο παρασκευής εκρηκτικών υλών στην ιτέα γρεβενών .

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook